Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο έβδομο άλμπουμ των Future Islands, People Who Aren’t There Anymore (4AD) που ήδη έχει λάβει θερμές κριτικές.

Οι Future Islands ξεκινάνε ένα νέο κεφάλαιο με το “People Who Aren’t There Anymore”, οι οποίοι αν και δημιουργήθηκαν πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, συνεχίζουν να προκαλούν τους εαυτούς τους αλλά και ο ένας τον άλλο.  Σε αυτό το άλμπουμ προσφέρουν μερικά από τα πιο εμπνευσμένα και συγκλονιστικά κομμάτια τους επιλέγοντας να εκφράσουν μια εσωτερικότητα και να κάνουν το αντίθετο από κάθε άλλη φορά: αφιέρωσαν χρόνο κάνοντας την κάθε ανάσα, κάθε συλλαβή, κάθε κρότο να μετράει. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ισχυρή, καθοριστική κατάθεση από μια ομάδα μουσικών που έχουν κάνει το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας τους.

Η παραγωγή του “People Who Aren’t There Anymore” έγινε από τους Future Islands και τον Steve Wright που έκανε και τις μίξεις μαζί με τον Chris Coady (είχε συνεργαστεί ξανά με το συγκρότημα στο “Singles” του 2014). Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο ψηφιακά, σε CD, κασσέτα και διάφορες εκδόσεις βινυλίου (standard back vinyl, transparent vinyl (indie retail only) and yellow & black ‘yolk’ vinyl with alternative artwork (4AD/D2C exclusive).

Στους μήνες που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας του άλμπουμ, το συγκρότημα παρουσίασε το video που σκηνοθέτησε ο Jonathan van Tulleken (Top BoyShogun) για το single “The Tower” καθώς και τα video των “The Fight” και “Say Goodbye” με την υπογραφή της Jayla Smith. Πριν την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τα single ‘“Deep in the Night”, “King of Sweden” και “Peach” που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Οι Future Islands είναι οι: Samuel T. Herring (φωνητικά, στίχοι), William Cashion (μπάσο, κιθάρες), Gerrit Welmers (keyboards, programming) και Michael Lowry (ντραμς).

STREAM/BUY

https://futureislands.ffm.to/pwata

Κυκλοφορεί από την 4AD με την υποστήριξη της The Hubsters

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured