Ναταλία Πετρίτη

Τρία outtakes για την επετειακή έκδοση του Dookie μοιράστηκαν με το κοινό οι Green Day, λίγο πριν ο δίσκος επιστρέψει στα ράφια των δισκοπωλείων για τα 30 του χρόνια.

Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τις λεπτομέρειες επανέκδοσης του δίσκου του

1994 από τον προηγούμενο μήνα, με τη βραβευμένη με Grammy δουλειά τους να γίνεται διαθέσιμη στις 29 Σεπτεμβρίου. Η επανέκδοση θα γίνει μέσα από ένα limited-edition box set με 6 βινύλια, ένα τετραπλό CD box set, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και ψηφιακά.

Η συλλογή περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα Dookie demos και outtakes, όπως και δύο live ηχογραφήσεις: τις Live At Woodstock του 1994) και Live In Barcelona την ίδια χρονιά.

Τα τρία rarities που μοιράστηκε το συγκρότημα είναι ένα cover του κομματιού του Rufus Thomas από το 1963 με τίτλο “Walking The Dog”, και οι hi-fi studio versions του “Christie Road”, που πρώτα εμφανίστηκε στον δίσκο Kerplunk, και “409 In Your Coffeemaker”, από το EP Slappy του 1990.

Το box set βινυλίου θα κυκλοφορήσει με ένα ρολό από Dookie poop bags για το σκυλάκι σας, πέντε κονκάρδες, αρωματικό χώρου, postcard, bumper sticker, magnet sheet, ένα χάρτινο αεροπλανάκι και ένα poster με εναλλακτικό cover art.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured