Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε και επίσημα ο δέκατος δίσκος της καριέρας των Chemical Brothers, με τίτλο For That Beautiful Feeling, ο οποίος είναι διαθέσιμος πιο κάτω για stream μέσω Spotify.

Ηχογραφημένο στο δικό τους studio, το For That Beautiful Feeling είναι μια δουλειά των Chemical Brothers που σύμφωνα με τους ίδιους προορίζεται για να χάνει κανείς τον εαυτό του μέσα στη μουσική, θυμίζοντάς μας μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της dance και electronic σκηνής.

Ο δίσκος κυκλοφορεί με συνεργασίες τους με τους Beck (“Skipping Like a Stone”) και Halo Maud (“Live Again”), σε κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει ήδη ως singles από το καλοκαίρι.

Το “Live Again” video σκηνοθέτησαν οι επί χρόνια συνεργάτες των Chemical Brothers, Dom & Nic, ενώ παρουσιάζεται ως «παραισθησιογόνο οπτικό ταξίδι», με CGI και κανονικό υλικό.

Στο For That Beautiful Feeling περιλαμβάνεται επίσης το single “No Reason” από τον περασμένο Μάρτιο, όπως και ένα νέο mix του track του 2021, “The Darkness That You Fear”. Το τελευταίο LP του αγαπημένου duo ήταν το βραβευμένο με Grammy το 2019, Νo Geography.

For That Beautiful Feeling Artwork:

 for-that-beautiful-feeling-artwork

For That Beautiful Feeling Tracklist:

 1. Intro
 2. Live Again (feat. Halo Maud)
 3. No Reason
 4. Goodbye
 5. Fountains
 6. Magic Wand
 7. The Weight
 8. Skipping Like a Stone (feat. Beck)
 9. The Darkness That You Fear (Harvest Mix)
 10. Feels Like I’m Dreaming
 11. For That Beautiful Feeling (feat. Halo Maud)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured