Η επανηχογραφημένη εκδοχή του Dark Side of the Moon του Roger Waters θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και για να προετοιμάσει το κοινό, ο καλλιτέχνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα preview με την ολοκαίνουρια ηχογράφηση του “Money”.

Το Dark Side of the Moon Redux αποτελεί μια νέα εκδοχή του ιστορικού δίσκου του 1973, με τον Gus Seyffert στην παραγωγή, και με μια studio μπάντα με τους Seyffert, Joey Waronker, Jonathan Wilson, Johnny Shepherd και Jon Carin. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αυθεντικά μέλη των Pink Floyd που συνέβαλαν στη δημιουργία του αυθεντικού δίσκου, απέχουν από την εν λόγω ηχογράφηση.

«Η original εκδοχή του Dark Side of the Moon μοιάζει με ένα μοιρολόι ενός γηραιού στην ανθρώπινη κατάσταση», δήλωσε ο Waters. «Όμως ο Dave, ο Rick, ο Nick κι εγώ ήμασταν τόσο νέοι όταν τον δημιουργήσαμε και όταν κοιτάζεις τον κόσμο γύρω μας, προφανώς το μήνυμα δεν έχει γεράσει. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησα να σκέφτομαι τί θα έφερνε σε μια reimagined εκδοχή του η σοφία ενός 80χρονου».

Ακούστε το “Money” και δείτε το ανανεωμένο artwork και την tracklist για το Dark Side of the Moon Redux.

Πίσω στον Μάρτιο, ο Waters είχε μοιραστεί και ένα preview της εκδοχής του για το “Us and Them”, όσο τα εναπομείναντα μέλη των Pink Floyd κυκλοφόρησαν ένα authorized box set για την 50η επέτειο του Dark Side of the Moon.

Dark Side of the Moon Redux Artwork: d

Dark Side of the Moon Redux Tracklist:

Side One

 1. Speak to Me
 2. Breathe
 3. On the Run
 4. Time

Side Two

 1. Great Gig in the Sky
 2. Money

Side Three

 1. Us and Them
 2. Any Colour You Like
 3. Brain Damage
 4. Eclipse 

Side Four

 1. Original Composition

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured