Τους Cabaret Voltaire φαίνεται πως αναγκάστηκε να ανακαλύψει μια... έντρομη fan της Taylor Swift, εξαιτίας ενός λάθος pressing στον δίσκο βινυλίου της τραγουδίστριας, Speak Now (Taylor’s Version), που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα. Και όπως ήταν αναμενόμενο, το λάθος αυτό χάρισε ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά TikTok virals των ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή Swiftie, Rachel Hunter, αγόρασε τον νέο δίσκο της τραγουδίστριας στη magenta εκδοχή του, και όταν η ίδια κάθισε να τον ακούσει ήρθε αντιμέτωπη με τους απόκοσμους ήχους του κόσμου των Cabaret Voltaire. Στον δίσκο είχε πρεσαριστεί για την ακρίβεια μια συλλογή electronic κομματιών, η Happy Land: A Compendium of Alternative Electronic Music From the British Isles 1992-1996, Vol. 1.

Μιλώντας στο Resident Advisor για το ξεκαρδιστικό λάθος στο pressing, ο ιδρυτής της εταιρίας Above Board, Dan Hill, δήλωσε: «Οι θαυμάστριες της Swift αποκαλούν τον δίσκο στο TikTok ως την «καταραμένη» εκδοχή. Πρόκειται για μια επική σύγκρουση κόσμων, αφού η μουσική που παρουσιάζεται ανήκει σε δύο εντελώς διαφορετικές μουσικές σφαίρες. Λάθη γίνονται όλη την ώρα, σίγουρα έχουμε κάνει μερικά, όμως ελπίζω οι fans να απολαύσουν το mix-έκπληξη με ηλεκτρονική μουσική. Είμαι σίγουρος πως θα μετατραπεί σε ένα σπάνιο και κλασικό Discogs pressing μέσα στα επόμενα χρόνια».

Και αν και η Hunter βρήκε αρχικά creepy το κομμάτι των Cabaret Voltaire, η ίδια δήλωσε στη συνέχεια στην βρετανική εφημερίδα Guardian ότι τελικά το beat του είχε σωστό vibe!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NTS Radio (@nts_radio)

Ακούστε τον δίσκο εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured