Ναταλία Πετρίτη

Με την πρώτη τους μουσική εδώ και μια πενταετία επιστρέφουν οι LCD Soundsystem, με το συγκρότημα να έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που θα ακουστεί στην ταινία White Noise του Noah Baumbach. Πιο συγκεκριμένα, ο James Murphy και η παρέα του πρόκειται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα το “New Body Rhumba”, το οποίο και θα ακούγεται στην πολυαναμενόμενη ταινία, που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Don DeLillo.

Η είδηση έγινε γνωστή από το Variety και επιβεβαιώθηκε αργότερα από το Pitchfork, ενώ αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το single θα αποκτήσει  official release μέσα στο 2022.

Το Netflix δημοσιοποίησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το πρώτο teaser του White Noise, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Adam Driver και Greta Gerwig και αποτελεί μια δυστοπική μαύρη κωμωδία με horror στοιχεία. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα προβληθεί η ταινία, αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο είναι ότι η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την επόμενη εβδομάδα.

Μαζί με τους Driver και Gerwig, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Don Cheadle, Jodie Turner-Smith και André 3000.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κομμάτι των LCD Soundsystem αλλά και το White Noise, αναμείνατε στο Avopolis.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured