Ναταλία Πετρίτη

Τον δεύτερό της δίσκο με τίτλο Moss πρόκειται να κυκλοφορήσει η Maya Hawke, η οποία είναι έτοιμη να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι εκτός από εκπληκτική ηθοποιός (είχε να μοιάσει στους γονείς της, Uma Thurman και Ethan Hawke), είναι και μια εξίσου χαρισματική ερμηνεύτρια.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η Hawke έδωσε στη δημοσιότητα το lead single του, “Thérèse”. Το Moss αποτελεί το follow-up του Blush από το 2020, ενώ η κυκλοφορία του ανακοινώθηκε μέσα από το Tonight Show αυτής τη εβδομάδας, όπου η Hawke μίλησε με τον Jimmy Fallon για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things, αλλά και για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να αποσύρει την συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος στις αμβλώσεις.

Μιλώντας για το “Thérèse”, η ίδια εξήγησε πως ο τίτλος του αναφέρεται στην πρωταγωνίστρια ενός πίνακα στο Met, με τίτλο Thérèse Dreaming, που στο μυαλό της Hawke είναι εκείνη.

Τη Maya Hawke πρόκειται να απολαύσουμε και αύριο, Παρασκευή 1η Ιουλίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του Stranger Things. Η ίδια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στην επικείμενη ταινία του Wes Anderson, Asteroid City, και στο Maestro του Bradley Cooper.

Moss Tracklist:

  1. Backup Plan
  2. Bloomed into Blue
  3. Hiatus
  4. Sweet Tooth
  5. Crazy Kid (feat. Will Graefe)
  6. Luna Moth
  7. South Elroy
  8. Thérèse
  9. Sticky Little Words
  10. Over
  11. Restless Moon
  12. Driver
  13. Mermaid Barmaya hawke moss artwork album therese

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured