Ναταλία Πετρίτη

Ένα τεράστιο deal υπέγραψε πρόσφατα η Britney Spears με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, ο οποίος και πρόκειται να εκδώσει το πολυαναμενόμενο memoir της ίδιας.

Σύμφωνα με το TMZ, το συμβόλαιο ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για το αποτέλεσμα μεγάλης μάχης μεταξύ διάφορων εκδοτικών οίκων που προσδοκούσαν να εκδώσουν τα απομνημονεύματα της πολυτάραχης ζωής της τραγουδίστριας.

Η ίδια η Britney Spears έχει tease-άρει αρκετές φορές την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και τερματίστηκε η σκανδαλώδης κηδεμονία της από τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CYnIxEiOr-H/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Spears θα έχει τώρα την ευκαιρία να αφηγηθεί η ίδια την ιστορία της, μιλώντας τόσο για την τεραστίων διαστάσεων καριέρα της, που ξεκίνησε από τότε που ήταν έφηβη, μέχρι το δημόσιο mental breakdown της ίδιας 13 χρόνια πριν, όπως και την εκμετάλλευση του γεγονότος αυτού από τον πατέρα της, που ανέλαβε έκτοτε τον έλεγχο τόσο της περιουσίας της, όσο και των κινήσεων της ίδιας.

Η Spears σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey έχει tease-άρει την επιστροφή της στο μουσικό στερέωμα, ενώ πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η ίδια προσκλήθηκε στο Κογκρέσο για να μιλήσει για την τραυματική εμπειρία της κηδεμονίας της όπως και για τη δικαστική διαμάχη που επακολούθησε για την άρση αυτής.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured