Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο official video στο κλασικό κομμάτι της από το 1971 με τίτλο “River” κυκλοφόρησε η αγαπημένη Joni Mitchell. Το “River” περιλαμβάνεται στον δίσκο της Mitchell, Blue, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από 50 ολόκληρα χρόνια, ενώ θεωρείται επίσης ένα από τα πιο ιδιαίτερα, μελαγχολικά Christmas staples όλων των εποχών.

Το animated video του “River” επιμελήθηκαν ο σκηνοθέτης Matvey Rezanov και τα Skazka Studios, ενώ αυτό κινείται σε ασπρόμαυρες, μελαγχολικές αποχρώσεις, που σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου «αποτυπώνουν τη μελαγχολική διάθεσή του, τιμώντας παράλληλα τη δημιουργικότητα της Mitchell ως ζωγράφο».

Η ίδια η Mitchell δήλωσε για το κομμάτι: «Το “River” εκφράζει τη λύπη για το τέλος μιας σχέσης, αλλά και το αίσθημα της μοναξιάς την περίοδο των Χριστουγέννων. Ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι για τους ανθρώπους που νιώθουν μόνοι τα Χριστούγεννα! Χρειαζόμαστε ένα κομμάτι σαν κι αυτό».  

Η Joni Mitchell βραβεύτηκε πρόσφατα στα Kennedy Center Honors του 2021, όπου και της απονεμήθηκε το lifetime achievement award. Στο event εμφανίστηκαν οι Ellie Goulding, Norah Jones και Brittany Howard σε ένα tribute προς τη μουσικό, ερμηνεύοντας κομμάτια της που έχουν αφήσει εποχή.

Δείτε εδώ το official video του “River”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured