Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο άλμπουμ της Missy Elliott εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια tease-αρε ο Timbaland με ανάρτησή του στο Twitter, υπονοώντας φυσικά ότι αυτός θα βρεθεί στον ρόλο του παραγωγού της δημοφιλούς rapper για ακόμη μια φορά.

Ο Timbaland στην ανάρτησή του ρώτησε το κοινό αν αυτό είναι έτοιμο για έναν νέο δίσκο της Elliott, ενώ η ίδια έκανε retweet από τον δικό της λογαριασμό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι οι δυο τους εργάζονται πάνω στον νέο δίσκο.

Το άλμπουμ αναμένεται να είναι το έβδομο της Elliott μετά το Cookbook του 2005, από όταν και σταμάτησε σταδιακά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία της δουλειά ήταν το 2015, όταν επέστρεψε με το κομμάτι “W.T.F. (Where They From)” με τη βοήθεια του Pharrell, ενώ το 2019 κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο Iconology.

Πρόσφατα, η Elliott εμφανίστηκε ως guest στο remix του κομματιού της Dua Lipa, “Levitating”, και συνεργάστηκε την Bree Runway στο κομμάτι “ATM”. Απέκτησε επίσης το αστέρι της στο Hollywood Hall of Fame τον προηγούμενο μήνα.

Ο Timbaland από την άλλη δεν έχει ξαναβρεθεί στον ρόλο του παραγωγού από το 2013, όταν και επιμελήθηκε τον δίσκο του Justin Timberlake, The 20/20 Experience Parts 1 and 2. Ο ίδιος περιορίστηκε μόνο σε μερικά κομμάτια των Kanye West, Megan Thee Stallion και Ludacris.

Η συνεργασία της Elliott και του Timbaland ξεκίνησε το 1993, με τον δεύτερο να συμμετέχει ως παραγωγός σχεδόν σε όλες τις δουλειές της δημοφιλούς rapper.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Timbaland:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured