Ναταλία Πετρίτη

Με μεγάλη χαρά οι Εκδόσεις Οξύ ανακοινώνουν την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάφρασης στα ελληνικά και κυκλοφορίας της πρόσφατης και μοναδικής αυτοβιογραφίας του frontman των Foo Fighters και πρώην ντράμερ των Nirvana, Dave Grohl. Το Storyteller Tales of Life and Music κυκλοφόρησε στα αγγλικά στις 5 Οκτωβρίου και βρέθηκε αμέσως στην κορυφή της λίστας με τα best-seller των New York Times.

«Μερικές φορές ξεχνώ πως έχω μεγαλώσει. Το μυαλό και η καρδιά μου φαίνεται πως συνεργάζονται εναντίον μου, ξεγελώντας με με την ψευδαίσθηση της νιότης, χαιρετώντας καθημερινά τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός ιδεολόγου και πονηρού πιτσιρικά, που βρίσκει την ευτυχία και την εκτίμηση στα πιο απλά πράγματα…»  

Το StorytellerTales of Life and Music προσφέρει μια ματιά στη ζωή ενός αληθινού ροκ σταρ, γεμάτη από sold out εμφανίσεις σε τεράστια στάδια και εμπειρίες ολοήμερων πάρτι, πιο έντονες από όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Μια συλλογή πέντε κεφαλαίων που αντιπροσωπεύουν την αψίδα της μέχρι τώρα ζωής του Dave Grohl, διανθισμένη με ασπρόμαυρες φωτογραφίες-ντοκουμέντα, καθώς και ένα απόσπασμα από το χειρόγραφο στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Η έκδοση που δεν πρέπει να λείψει από κανέναν φαν της ροκ μουσικής εν γένει, θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τους επόμενους μήνες από τις Εκδόσεις Οξύ.     

grohl-autobiography-

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured