Ναταλία Πετρίτη

Ο Ed Sheeran και ο Elton John πρόκειται να συνεργαστούν για ένα χριστουγεννιάτικο single που πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν τη χρονιά. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Elton John.

Ο Ed Sheeran μίλησε επίσης για την επικείμενη συνεργασία τους στον Ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό NPO Radio 2, όπου ανέφερε ότι ο Elton John τον προσέγγισε τα προηγούμενα Χριστούγεννα, όταν ανακάλυψε ότι το κομμάτι του “Step Into Christmas” βρισκόταν στο UK Top 10 για πρώτη φορά.

«Ο Elton με πήρε τηλέφωνο ανήμερα Χριστουγέννων για να μου ευχηθεί . Με παίρνει τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα!» ανέφερε ο Sheeran. «Μου είπε ότι το “Step Into Christmas” βρισκόταν στο Νούμερο 6 των charts και ότι ήθελε να κάνει μαζί μου ένα ακόμη κομμάτι για τα Χριστούγεννα».

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή ο Sheeran δεν πίστευε ότι του ταιριάζει, σταδιακά δέχθηκε να συνεργαστεί με τον Elton John για το κομμάτι.

Το επόμενο άλμπουμ του Sheeran, ‘=’, θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου από τις Asylum/Atlantic. Το τελευταίο του single, “Shivers”, βρίσκεται ήδη στην κορυφή των βρετανικών charts.

Από την άλλη, ο Elton John πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Stevie Wonder στο κομμάτι “Finish Line”, που περιέχεται στο άλμπουμ του The Lockdown Sessions, μαζί με συνεργασίες με τους Lil Nas X, Miley Cyrus, Dua Lipa, Eddie Vedder και άλλους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured