Ναταλία Πετρίτη

Αναστέλλεται και επίσημα η κηδεμονία της Britney Spears από τον πατέρα της, Jamie Spears, μετά την απόφαση της δικαστή Brenda Penny.

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή της εποπτείας στη ζωή της τραγουδίστριας από τον James Spears», ανέφερε η δικαστής, αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών.

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε στις 12 Νοεμβρίου, όπου θα συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Η δικηγόρος του Jamie Spears διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, αναφέροντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων». Από την αίθουσα απουσίαζε ο Jamie Spears.

Θαυμαστές της σταρ της ποπ συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Los Angeles περιμένοντας την απόφαση.

Η ακροαματική διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και ο ίδιος ο δικηγόρος της Spears ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την απόφαση στο πλήθος των θαυμαστών της, που με σύνθημα #FreeBritney κατέκλυσαν το δικαστικό μέγαρο, διαδηλώνοντας υπέρ της αγαπημένης τους σταρ.

Ο δικηγόρος της Spears, Matthew Rosenheart, ανέφερε ότι η απομάκρυνση του πατέρα της είναι το πρώτο βήμα προς τον τερματισμό ενός «εφιάλτη» για την τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι η ίδια «έχει κακοποιηθεί από εκείνον από την παιδική της ηλικία». Ζήτησε επιπλέον από το δικαστήριο να διορίσει τον ορκωτό λογιστή της Spears ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της ίδιας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured