10 πράγματα που μάθαμε για τη Grimes στο χθεσινό της Q&A στο Youtube

Θέλει να πάει στον Άρη (όχι όμως πριν τα 50), δεν είναι υπέρ του κομμουνισμού και μέσα στους επόμενους δύο μήνες ίσως ακούσουμε νέο υλικό από αυτήν.

news.team
news.team

Πρόσφατα έσπασε το χέρι της, νόσησε από Covid-19, επιχείρησε ένα α λα viking κούρεμα στο μωρό της, X Æ A-Xii (τη βλέπουμε επί το έργο στην παραπάνω φώτο που ανέβασε στο Instagram).

Η Grimes, κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά έκανε ένα Q&A στο YouTube για να μιλήσει για το AI Lullaby, αλλά, τελικά, μίλησε και για πολλά ακόμα.

Κρατάμε τα παρακάτω 10:

-Ο επόμενος δίσκος της είναι σχεδόν έτοιμος και αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τα φωνητικά και τη μίξη. Ευελπιστεί να ακούσουμε νέα μουσική από αυτή μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

-Θα ήθελε να πάει στον Άρη, αλλά όχι πριν κλείσει τα 50. Μάλιστα, έχει ζητήσει από τον Elon Musk να ανάγει το πνεύμα της σε τεχνητό σώμα. Αν, τελικά, μετακομίσει στον Άρη, προβλέπει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της κάνοντας χειρωνακτικές εργασίες. 

-Ακόμα κι αν δεν την αρέσει ο όρος «μητρότητα», την απολαμβάνει περισσότερο από ό,τι περίμενε. Το μωρό την την έχει αλλάξει προς το καλύτερο μιας και νιώθει «λιγότερο μίσος, περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερη δημιουργικότητα, περισσότερο πάθος για ζωή, περισσότερο σεβασμό για τις γυναίκες».

-Δε θα έλεγε όχι στο να συνεργαστεί με τους  Travis Scott, Dua Lipa, Jazmin Bean και Doja Cat -η τελευταία, όπως λέει, είναι η αγαπημένη της.

-Ο αγαπημένος της δίσκος για το 2020 ήταν το Sin Miedo της Kali Uchis.

-Αυτή την περίοδο, το αγαπημένο της τηλεοπτικό δράμα είναι το The Last Kingdom...

-... αγαπημένη της ταινία το Tenet (και ελπίζει το Dune να έχει ένα εξίσου καλό soundtrack)...

-...και το αγαπημένο της anime το Kakegurui.

-Δεν είναι υπέρ του κομμουνισμού, μιας και πιστεύει πως δε θα λειτουργούσε με ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος. Πιστεύει πως η ελευθερία και η ισότητα βρίσκονται στις δύο άκρες του φάσματος. Παρ' όλα αυτά, υποστηρίζει την ύπαρξη ενός διεθνούς βασικού  εισοδήματος, το οποίο, όπως λέει, μπορεί να επιτευχθεί με την αντικατάσταση των δουλειών με την τεχνητή νοημοσύνη και τη φορολόγηση αυτών των δουλειών.

-Τέλος, ακόμα κι αν στο παρελθόν έχει αποκαλέσει το δίσκο της Art Angels «σκατά», πλέον έχει αλλάξει γνώμη και τον θεωρεί «φωτιά».

Πηγή: Stereogum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top