Αυτοί είναι οι (νέοι) Idles που θέλουμε

Δείτε το «καραντινικό» βίντεο για το νέο κομμάτι της μπάντας "Mr. Motivator" και κάντε και λίγη γυμναστική μαζί. Θα καταλάβετε γιατί.

news.team
news.team

Μια από τις μπάντες που πάντα χαιρόμαστε να ακούμε νέο υλικό είναι οι Idles, οι οποίοι τώρα επέστρεψαν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Mr. Motivator".

Στο «καραντινικό» βίντεο για το κομμάτι που έφτιαξαν μόνοι τους, οι Idles και οι φίλοι τους το ρίχνουν στη γυμναστική και μάλλον είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το κάνετε κι εσείς.

Ο frontman της μπάντας, Joe Talbot, δήλωσε σχετικά με το κομμάτι: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι όχι μόνο με σκοπό να αποδώσουμε το συναίσθημα του δίσκου, αλλά και να ενθαρρύνουμε το κοινό μας να χορέψει σαν να μην βλέπει κανείς. Κινηθείτε με βραδύτητα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς στον κοφτερό ρυθμό του τραγουδιού και με την πιο όμορφη αλητοπαρέα που μαζεύτηκε. Για πάμε. Τα πάντα είναι αγάπη».

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η μπάντα ανακοίνωσε πως ο τρίτος και πολυαναμενόμενος δίσκος της βρίσκεται στα σκαριά. Ας κάνουμε την αρχή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares