Αυτοί είναι οι (νέοι) Idles που θέλουμε

Δείτε το «καραντινικό» βίντεο για το νέο κομμάτι της μπάντας "Mr. Motivator" και κάντε και λίγη γυμναστική μαζί. Θα καταλάβετε γιατί.

news.team
news.team

Μια από τις μπάντες που πάντα χαιρόμαστε να ακούμε νέο υλικό είναι οι Idles, οι οποίοι τώρα επέστρεψαν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Mr. Motivator".

Στο «καραντινικό» βίντεο για το κομμάτι που έφτιαξαν μόνοι τους, οι Idles και οι φίλοι τους το ρίχνουν στη γυμναστική και μάλλον είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το κάνετε κι εσείς.

Ο frontman της μπάντας, Joe Talbot, δήλωσε σχετικά με το κομμάτι: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι όχι μόνο με σκοπό να αποδώσουμε το συναίσθημα του δίσκου, αλλά και να ενθαρρύνουμε το κοινό μας να χορέψει σαν να μην βλέπει κανείς. Κινηθείτε με βραδύτητα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς στον κοφτερό ρυθμό του τραγουδιού και με την πιο όμορφη αλητοπαρέα που μαζεύτηκε. Για πάμε. Τα πάντα είναι αγάπη».

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η μπάντα ανακοίνωσε πως ο τρίτος και πολυαναμενόμενος δίσκος της βρίσκεται στα σκαριά. Ας κάνουμε την αρχή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top