Αρκετές μεγάλες (από την άποψη της προσδοκώμενης εμπορικής αξίας) κυκλοφορίες έχουν πάει προς τα πίσω χρονικά, λόγω της πανδημίας: Lady Gaga, Sam Smith και Alanis Morissette είναι μερικά από τα ονόματα των οποίων οι δισκογραφικές εταιρίες δεν ρισκάρουν την κυκλοφορία με κλειστά καταστήματα και περιορισμένα φυσικά κανάλια προώθησης.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα στα οποία είχε στηριχτεί η δισκογραφία φέτος για να συγκρατήσει τις πωλήσεις της, ήταν η Adele. Το τέταρτο άλμπουμ της θα κυκλοφορούσε μέσα στη χρονιά και κανονικά θα έπρεπε να ακούμε όλο και περισσότερο γι' αυτό. Η ίδια φρόντισε να δώσει ένα hint ότι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί μέσα στο "2020".

Κατά τη διάρκεια ενός Instagram live μεταξύ των παραγωγών Babyface και Teddy Riley, το οποίο είχε τεχνικά προβλήματα, έγραψε: "Ελάτε τώρα, είναι 2020, δεν σκοπεύουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε (sic)".

Η Adele σκόπευε καταρχάς να κυκλοφορήσει το comeback single της το καλοκαίρι, αλλά κάτι τέτοιο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, δεν θα συμβεί λόγω των περιορισμών και της δυσκολίας promotion του άλμπουμ με τον τρόπο που θα ήθελε η ίδια.

{youtube}ZkWAWPlc_WY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured