Παρότι οι γίγαντες του thrash metal ήχου Slayer έκλεισαν επισήμως την πορεία τους με την πρόσφατη αποχαιρετιστήρια περιοδεία (που τους έφερε και στην Αθήνα, θυμηθείτε τι έγραψε για τη συναυλία η Χριστίνα Κουτρουλού πατώντας εδώ) και διαλύθηκαν τον Νοέμβριο του 2019, υπάρχουν ακόμα fans που πιστεύουν ακράδαντα ότι πρόκειται να επανενωθούν -και μάλιστα σύντομα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Slayer, εντοπίστηκε πώληση εισιτηρίων για ένα υποτιθέμενο reunion live σόου τους, το οποίο θα λάμβανε λέει χώρα στα πλαίσια του Sweden Rocks 2020. Οι σχετικές πληροφορίες βρέθηκαν στην πλατφόρμα Viagogo, με τους Slayer να ξεκαθαρίζουν στους fans πως δεν υπάρχει κανένα reunion, εφιστώντας την προσοχή τους.

Ωστόσο το Viagogo ερεύνησε με τη σειρά του το θέμα και εκπρόσωπός του επικοινώνησε με το Metal Hammer, διευκρινίζοντας την κατάσταση: δεν υπήρξε κάποιος απατεώνας που πούλαγε εισιτήρια, απλά καταχωρήθηκε από λάθος ότι οι Slayer θα έπαιζαν στο Sweden Rocks 2020, οπότε το σύστημα της πλατφόρμας έφτιαξε αυτόματα το σχετικό event. «Δεν υπήρξαν επομένως ποτέ εισιτήρια προς πώληση, ούτε τέτοια δυνατότητα», πρόσθεσε, λέγοντας ότι το λάθος έχει πλέον διορθωθεί.

{youtube}74nTzbgDGWM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured