Πίσω στο 2007, ενώ περιόδευαν στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Soilwork, οι Σουηδοί Björn Strid (φωνητικά) & David Andersson (κιθάρα), τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να συγκροτήσουν τους Night Flight Orchestra. Κοντά τους τα επόμενα χρόνια ήρθαν και άλλοι μουσικοί με metal προϋπηρεσία, μένοντας ωστόσο πιστοί στον άξονα παραγωγής μη μεταλλικής μουσικής, με pop ποιότητες.

Έκτοτε, η μπάντα έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και εσχάτως έχει δει το κοινό της να αυγατίζει στις αγορές της κεντρικής Ευρώπης. Τελευταία τους δουλειά μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ του 2018 Sometimes Τhe World Ain't Enough, πρόσφατα όμως επέστρεψαν με το νέο τραγούδι "Divinyls", σε 1980s ρυθμό: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο René U Valdes.

Το "Divinyls" προλογίζει το νέο άλμπουμ Aeromantic, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου από τη Nuclear Blast.

Οι Night Flight Orchestra θα υποστηρίξουν την καινούρια τους δουλειά με μια ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία ανακοινώθηκε και επισήμως ότι θα τους φέρει και στην Ελλάδα, για πρώτη φορά: το Σάββατο 25 Απριλίου θα παίξουν στην Αθήνα, στο Gagarin.

Στην πρώτη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 28 ευρώ -με την τιμή να διαμορφώνεται στα 30 ευρώ για τη δεύτερη φάση και στα 32 ευρώ για το ταμείο, την ημέρα της συναυλίας. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τα σημεία όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια (φυσικά και online), πατήστε εδώ.

{youtube}hUh5iyl0Pyw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured