Μπορεί να μην ήρθε τελικά στην Ελλάδα το 2019 ο Ezra Furman, καθώς ακυρώθηκε τελικά η εμφάνισή του στο Summer Nostos Festival, ωστόσο δικαιωθήκαμε στην πρόβλεψή μας ότι οι μετοχές του όλο και θα ανεβαίνουν στο «χρηματιστήριο» του σύγχρονου indie ήχου.

O 33χρονος τραγουδοποιός από το Σικάγο πρωτοφάνηκε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ως μέλος των Harpoons, ήταν όμως το 2018 που έλαβε την προσοχή και την αμέριστη στήριξη του εναλλακτικού Τύπου, χάρη στο άλμπουμ Transangelic Exodus -το πρώτο του με τους Visions ως συνοδευτική μπάντα, το οποίο κατάφερε να τον στείλει στο #51 των βρετανικών charts.

Μέσα στο 2019 τον είδαμε να επιστρέφει με το Twelve Nudes, είναι όμως τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν λαμπρά πάνω του, καθώς τον βρίσκουν να συνθέτει το soundtrack για την επιτυχημένη και ήδη συζητημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix Sex Education, η οποία έχει ήδη συμπληρώσει 2 σαιζόν. Στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» της δουλειάς του, ακούγοντας το "Every Feeling".

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ο Furman κυκλοφορεί και επισήμως στη Bella Union όλη τη μουσική που έγραψε για την 1η και 2η σαιζόν της σειράς, υπό τον τίτλο Sex Education Original Soundtrack.

«Χρησιμοποίησα το σίριαλ ως καμβά για να απλώσω την τρυφερότητά μου, αλλά και τη λύπη μου, καθώς και διάφορα αισθήματα προσμονής», δήλωσε ο Furman, χαράσσοντας έτσι τη συναισθηματική γραμμή που ενώνει τους έφηβους πρωταγωνιστές με την ενήλικη ζωή όπως διαμορφώνεται πολλά χρόνια μετά το λύκειο.

{youtube}YGyMcbhCaxo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured