Στα 38 της, πλέον, η Alicia Keys από το Μανχάταν εξακολουθεί να απολαμβάνει τις δάφνες της R'n'B ντίβας που κέρδισε στα '00s, καταφέρνοντας να παραμείνει σταρ, παρά την ανάδυση νεότερων ανταγωνιστριών. Με 65.000.000 πωλήσεις σε διεθνές επίπεδο, ετοιμάζεται τώρα για ένα ακόμα διαπρεπές βήμα, αφού έχει επιλεχθεί ως παρουσιάστρια των φετινών βραβείων Grammy, ρόλο που επιτέλεσε με επιτυχία και πέρυσι -η τελετή θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Παράλληλα, ετοιμάζει και τη δισκογραφική της επιστροφή, καθώς πάνε πια 3,5 περίπου χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ Here του 2016 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #21, Αυστραλία #14, Καναδάς #10, Γαλλία #20, Γερμανία #14): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

Προπομπός αυτής της επιστροφής, είναι λοιπόν το καινούριο τραγούδι "Underdog", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα κι ένα επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τη Wendy Morgan.

«Είναι ένα τραγούδι για την πραγματική ζωή και για πραγματικούς ανθρώπους», σχολιάζει η Alicia Keys, «έχουμε όλοι βρεθεί σε κάποιο σημείο όπου έπρεπε να παλέψουμε κόντρα στα δεδομένα και δεν είναι ποτέ εύκολο».

Το "Underdog" βρίσκει την καλλιτέχνιδα να συνεργάζεται με τον Ed Sheeran σε συνθετικό επίπεδο, ενώ η ίδια συνυπογράφει και την παραγωγή, από κοινού με τον Johnny McDaid. Προλογίζει δε το νέο άλμπουμ ALICIA, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου από την RCA.

{youtube}izyZLKIWGiA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured