φωτογραφία: Michael Caulfield

Αν και η κριτική πλέον δεν τον αγαπά, ο Eminem παραμένει ένας πολύ μεγάλος χιπ χοπ αστέρας, που συνεχίζει να απολαμβάνει μαζικής στήριξης από το διεθνές κοινό -το έδειξε και το άλμπουμ Kamikaze του 2018, πηγαίνοντας νούμερο 1 σε Αμερική, Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά (επίσης #3 στη Γαλλία, #2 στη Γερμανία, #32 στην Ιαπωνία και #3 στην Ελλάδα, όπου παραμένει δημοφιλέστατος).

Κι ενώ κανείς δεν περίμενε νεότερα από την πλευρά του, ο 47άχρονος ράπερ από το St. Joseph του Μιζούρι πραγματοποίησε επιστροφή-έκπληξη αυτές τις μέρες, έχοντας ως αιχμή του δόρατος το ολοκαίνουριο "Darkness". Ένα τραγούδι με ηχηρό πολιτικό μήνυμα ενάντια στην οπλοκατοχή στις σύγχρονες Η.Π.Α. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο James Larese.

Το κλιπ απηχεί μάλιστα το πολύνεκρο περιστατικό του 2017 στο Λας Βέγκας, όταν ο 64άχρονος Stephen Paddock άφησε 58 νεκρούς, πυροβολώντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του όσους country μουσικόφιλους παρακολουθούσαν τον Jason Aldean στο Route 91 Harvest Festival. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα, καθώς αυτοκτόνησε λίγο πριν την έφοδο των ειδικών δυνάμεων SWAT στον χώρο του.

Το "Darkness" εκπροσωπεί τον νέο δίσκο Music Τo Be Murdered By, ο οποίος κυκλοφορεί από τη Shady και την Aftermath Entertainment, με διεθνή διανομέα την Universal. «Είναι ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ», δήλωσε ο Eminem, με τον τίτλο να αναπαράγει ακριβώς αυτόν του μοναδικού δίσκου που έβγαλε στη καριέρα του, πίσω στο 1958.

{youtube}RHQC4fAhcbU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured