news.team

Αναγνωρισμένη φιγούρα στο εγχώριο τζαζ στερέωμα, ο Γιώργος Κοντραφούρης έχει μακρά θητεία στα πράγματα ως μουσικός και δημιουργός. Τελευταία φορά τον συναντήσαμε στη δισκογραφία το 2017, με το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα, όπου συνεργάστηκε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Βαγγέλης Πούλιος.

Τώρα, ο Κοντραφούρης εξερευνά το πιάνο ως μέσο ανασκόπησης των μουσικών αναμνήσεων της μακρόχρονης και δημιουργικής καλλιτεχνικής πορείας του, έχοντας δίπλα του τον Κίμωνα Καρούτζο (μπάσο) και τον Jason Wastor (ντραμς). Στα πλαίσια λοιπόν του promo για την επικείμενη επιστροφή του, δίνεται στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι με τίτλο "The Passing": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι προλογίζει ένα νέο άλμπουμ που επίσης θα λέγεται The Passing και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, από την Puzzlemusik. Η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ θα γίνει στο Birdland Theatre στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα προγραμματιστεί live παρουσίαση του άλμπουμ και στην Ελλάδα.

{youtube}NNAsc284fAk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured