avopolis.team

Ο παγκοσμίως διάσημος Ολλανδός DJ Μάρτιν Γκάριξ, πρόκειται να γράψει και να παρουσιάσει το επίσημο τραγούδι για το UEFA EURO 2020, όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση Dance στο Άμστερνταμ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο 23χρονος DJ, σε ζωντανή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πόλη του το Άμστερνταμ, η οποία είναι μάλιστα μία από τις 12 διοργανώτριες πόλεις των τελικών του προσεχούς καλοκαιριού.



Μετά το τέλος της εντυπωσιακής sold out συναυλίας του, ο Γκάριξ έκανε encore βγαίνοντας στη σκηνή με το διάσημο Κύπελλο Ανρί Ντελονέ - το τρόπαιο που θα κερδίσει ο νικητής του UEFA EURO 2020 - ενώ οι γιγάντιες οθόνες πίσω του επιβεβαίωναν ότι θα είναι ο επίσημος καλλιτέχνης του τουρνουά του 2020.

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα το ερμηνεύσει αναμένεται να γίνει την άνοιξη του 2020. Ωστόσο, σε ολοκληρωμένη μορφή, το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα στην τελετή έναρξης του UEFA EURO 2020, στις 12 Ιουνίου στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης.

«Με τιμά απίστευτα η πρόταση της UEFA να γράψω το επίσημο τραγούδι του EURO 2020», δήλωσε ο Γκάριξ. «Το τουρνουά του προσεχούς καλοκαιριού θα φέρει τους οπαδούς πιο κοντά στη δράση από ποτέ και ελπίζω πραγματικά ότι το τραγούδι μου θα κάνει όλη την Ευρώπη να νιώθει μέρος του».

Το UEFA EURO 2020, στο πλαίσιο των εορτασμών της 60ης επετείου του, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ταυτόχρονα σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ κύριοι διεκδικητές του τίτλου σύμφωνα με το στοίχημα Euro της bwin είναι η Γαλλία και η Αγγλία. Οι 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση είναι: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο και Μόναχο.

Όπως δήλωσε ο Γκι-Λορέν Επστάιν, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA: «Το EURO 2020 θα είναι ένας μήνας εορτασμών σε όλη την Ευρώπη και δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος για να ξεκινήσει το πάρτι από τον Μάρτιν Γκάριξ. Τόσο η μουσική όσο και το ποδόσφαιρο φέρνουν τους ανθρώπους μαζί και με το τουρνουά να παίζεται για πρώτη φορά σε 12 διαφορετικές χώρες σε ολόκληρη την ήπειρο, η ενότητα θα είναι ο πρωταγωνιστής του EURO 2020».

«Είναι απίστευτο που το UEFA EURO 2020 θα διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις, αλλά είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε τα 60 χρόνια αυτού του απίστευτου τουρνουά. Η μουσική είναι το πάθος μου, αλλά είμαι παράλληλα φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου. Έτσι, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για μένα το να γράψω το επίσημο τραγούδι του τουρνουά, που θα είναι το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία», δήλωσε ο Γκάριξ με τη σειρά του κλείνοντας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured