φωτογραφία: Joe Scarnici

Είναι τέτοιο πια το επίπεδο δημόσιας κόντρας κάθε που λέει κάτι ο Morrissey, ώστε μέσα σε αναλύσεις για το τι είπε και πώς το εννοούσε έχει μάλλον ξεχαστεί ότι επέστρεψε φέτος στη δισκογραφία, βγάζοντας το άλμπουμ διασκευών California Son τον Μάιο -εκεί κοντά στα 60ά του γενέθλια.

Ο δίσκος πήγε αρκετά καλά σε εμπορικό επίπεδο (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #95, Γαλλία #66, Γερμανία #13), με τις κριτικές όμως να μην είναι όλες θετικές -στις δικές μας πάντως σελίδες, ο Ανδρέας Κύρκος βρήκε ακόμα και σε μια τέτοια, ήσσονος σημασίας κυκλοφορία «δεν λείπει η σνομπ επιτήδευση, η αέναη πόζα και η γοητευτική σκατοψυχιά ενός performer με άφθαρτη φωνή» (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

Φαίνεται όμως ότι και ο ίδιος ο Morrissey θεωρεί τον δίσκο ως «δεύτερης» ταχύτητας. Γιατί, αν πιστέψουμε το Morrissey Central, είναι ήδη έτοιμο ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ γεμάτο με φρέσκο υλικό.

Ο δίσκος λέγεται I Am Not A Dog On A Chain και το πλάνο είναι να βγει τον Μάρτιο του 2020 από την BMG. Ηχογραφήθηκε στο Saint-Remy της Γαλλίας, με παραγωγό τον Joe Chiccarelli.

Η BMG ωστόσο, δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τα νέα. Το Morrissey Central από την άλλη, είναι σίγουρο ακόμα και για το πρώτο single που θα ακούσουμε στα προσεχώς: θα είναι λέει το "Bobby, Don’t You Think They Know?"

{youtube}DKBs130xPzA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured