Έρχεται η τηλεοπτική σειρά της Dolly Parton, στο Netflix

Δείτε το επίσημο trailer

news.team
news.team

Την είχε ανακοινώσει από καιρό η Dolly Parton τη συνεργασία της με το Netflix και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής της σειράς.

Ο λόγος για το Heartstrings, το οποίο θα περιλαμβάνει «8 ιστορίες της Dolly Parton», που θα κεντράρουν σε «αναμνήσεις και εμπνεύσεις» πίσω από τα πιο γνωστά της τραγούδια: εκείνα που την έστεψαν βασίλισσα της country, μα κι εκείνα που τη σύστησαν επιτυχώς στα ευρύτερα διεθνή ακροατήρια.

Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε λοιπόν να δείτε το πρώτο επίσημο trailer του Hearstrings, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Στόχος είναι, επίσης, το σίριαλ να αποκτήσει και το δικό του soundtrack, επανδρωμένο τόσο με παλιά κλασικά κομμάτια, όσο και με κάποια καινούρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top