Είναι γνωστοί οι δεσμοί αγάπης που δένουν τους Ιρλανδούς Primordial με το ελληνικό metal κοινό, χρόνια τώρα. Επιβεβαιώθηκαν άλλωστε και φέτος τον Σεπτέμβριο, τόσο με το sold-out στο Temple, όσο και με την ενθουσιώδη στήριξη του κόσμου στον τραγουδιστή τους Alan "Nemtheanga" Averill, παρά τα φωνητικά προβλήματα που αντιμετώπισε (δείτε την ανταπόκριση της Χριστίνας Κουτρουλού, πατώντας εδώ).

Οι fans γνωρίζουν επίσης ότι ο Averill διατηρεί και πιο προσωπικούς δεσμούς με την Ελλάδα. Ωστόσο ακόμα και για αυτούς στάθηκε έκπληξη η φωτογραφία που πόσταρε το Σαββατοκύριακο στο προσωπικό του Instagram, για την οποία πόζαρε φορώντας ένα ...t-shirt του ΠΑΟΚ!

«Ξέρω ότι θα κάποιοι Έλληνες fans και φίλοι θα με κράξουν γι' αυτό», έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα, «αλλά αν είναι έτσι, την επόμενη φορά να μου δώσετε μπλουζάκι της δικής σας ομάδας!». Και εξήγησε ύστερα ότι πέρασε το βράδυ του φετινού Halloween (31 Οκτωβρίου) παίζοντας μπάλα υπό βροχή -αυτοθαυμάστηκε, μάλιστα, για το έξοχο κοντρόλ του.

Φυσικά οι μεταλλάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν άργησαν να ανακαλύψουν το post και να κάνουν το σχετικό τζέρτζελο, αρχίζοντας από το ΚΑΨΙΜΙ της ήδη θρυλικής για τα εγχώρια social media Επιτροπής Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων.

{youtube}brptIF2sq1c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured