Η εμφάνισή των Foo Fighters στο Ηρώδειο το 2017 (δείτε τι είχε γράψει ο ανταποκριτής μας Τάσος Μαγιόπουλος, εδώ) ήταν για πολλούς η συναυλία εκείνης της χρονιάς, με το γρήγορο και εντυπωσιακό sold-out να επιβεβαιώνει τη δημοφιλία του αμερικάνικου γκρουπ στα μέρη μας, παρά το γεγονός ότι τα ραδιόφωνα δεν τους παίζουν και ο εναλλακτικός Τύπος τους σνομπάρει.

Πρόσφατα, το γκρουπ του Dave Grohl έκανε επιστροφή στη δισκογραφία με το ΕΡ 01070725, το οποίο μας συνέχισε μια ανάλογη σειρά κυκλοφοριών, πηγαίνοντάς μας πίσω στο 2007 -τους ακούσαμε μάλιστα να διασκευάζουν και Arcade Fire, για το ραδιόφωνο του BBC.

Εκτός από τους Arcade Fire, όμως, φαίνεται ότι οι Foo Fighters έχουν κι άλλες αναπάντεχες αγάπες. Όπως π.χ. τους The B-52s, το "Planet Claire" των οποίων και διασκευάζουν σε ένα ακόμα νέο ΕΡ, υπό τον τίτλο 01020225: μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το "Planet Claire" προέρχεται από το ομώνυμο ντεμπούτο των The B-52s πίσω στο 1979 και τους είχε χαρίσει τότε μια μικροεπιτυχία στην Αυστραλία (#43).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured