Παρότι διαλύθηκαν 3 φορές μέσα στα χρόνια, οι Who μετρούν φέτος 55 έτη από την ίδρυσή τους στο Λονδίνο και εξακολουθούν να απολαμβάνουν ένα θρυλικό στάτους στα rock πράγματα, ως μία από τις καλύτερες βρετανικές μπάντες που ανέδειξαν τα πολύπτυχα 1960s.

Από την αυθεντική βέβαια σύνθεση, συνεχίζουν πλέον μόνο ο Roger Daltrey με τον Pete Townshend, αφού ο Keith Moon πέθανε το 1978 και ο John Entwistle το 2002. Ωστόσο, αν και το τελευταίο reunion κρατάει από το 1996, έχουν να φανούν στη δισκογραφία 13 χρόνια -από το άλμπουμ Endless Wire του 2006 (Βρετανία #9, Η.Π.Α. #7, Αυστραλία #63, Γαλλία #62, Καναδάς #10, Γερμανία #4).

Να όμως που το 2019, φέρνει και καινούριους Who. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "All This Music Must Fade", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι ένα τραγούδι που αφιερώνουμε σε κάθε καλλιτέχνη ο οποίος κατά καιρούς κατηγορήθηκε ότι έκλεψε κάποιον άλλον», δήλωσε ο Townshend, εξηγώντας ότι στον 21ο αιώνα δεν έχουν πια πολύ νόημα τέτοιοι ισχυρισμοί, καθώς η μουσική παλέτα έχει γίνει δεδομένη.

Το "All This Music Must Fade" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Who, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Polydor στις 22 Νοεμβρίου.

{youtube}QpKhGNaiS6c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured