40 χρόνια μετρούν φέτος απ' όταν στήθηκαν οι Huey Lewis And The News στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια (1979), οι οποίοι μεσουράνησαν κατόπιν με τη mainstream ροκ αισθητική τους στη δεκαετία του 1980, «σκοράροντας» κάμποσες επιτυχίες. 

Πιο αναγνωρίσιμη βέβαια ανάμεσά τους, το "The Power Of Love", το οποίο ακούστηκε στην επιτυχημένη ταινία του Robert Zemeckis Back To The Future (1985), αποφέροντάς τους μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, καθώς και το νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Αυστραλία, Ιαπωνία και Καναδά (επίσης #9 Βρετανία, #38 Γαλλία, #16 Γερμανία).

Το γκρουπ δεν έχει διαλυθεί ποτέ στα τόσα έτη ιστορίας, αλλά είχε να φανεί στη δισκογραφία 9 χρόνια, από το άλμπουμ του 2010 Soulsville (Η.Π.Α. #121). Τώρα, όμως, επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Her Love Is Killin' Me", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Her Love Is Killin' Me" είναι το πρώτο δείγμα γραφής που καταθέτει η μπάντα μετά τις περσινές περιπέτειες του Huey Lewis με την ακοή του, που τους υποχρέωσαν να ακυρώσουν αρκετές συναυλίες. Φαίνεται δε να προλογίζει κάποιον νέο δίσκο εκ μέρους τους, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα μελλοντικά τους σχέδια.

{youtube}PosoFuUbd60{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured