Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από την επέλαση των Prophets Of Rage στην Αθήνα, στην πρώτη τους επίσκεψη στη χώρα μας. Ο ανταποκριτής μας Ανδρέας Κύρκος περιέγραψε τη συναυλία ως «αξέχαστη», γράφοντας ότι «έδωσε σύνθημα στο κατάμεστο Tae Kwon Do για γροθιές στον αέρα, άναρθρες κραυγές, υψωμένα κωλοδάχτυλα, ποδοβολητό και βρωμόξυλο» (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

Τώρα, το supergroup των Tom Morello, Chuck D & B-Real επιστρέφει στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Pop Goes The Weapon", το οποίο θίγει το πάντα ακανθώδες θέμα της οπλοκατοχής στις Η.Π.Α. και των θανάτων που προκαλούνται από αυτήν: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ.

«Τα όπλα αντιμετωπίζονται με θρησκευτική λατρεία στην Αμερική», σημειώνει ο Tom Morello, «αλλά αποφέρουν και μεγάλα κέρδη. Σε συνδυασμό με τη νέα έξαρση λευκού εθνικισμού, κάνουν τους πρόσφατους μαζικούς σκοτωμούς να μην αποτελούν έκπληξη».

Το "Pop Goes The Weapon" είναι μία ακόμα γεύση από τον επικείμενο νέο δίσκο των Prophets Of Rage, για τον οποίον όμως δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Στη δισκογραφία τους θα διαδεχθεί το επιτυχημένο Prophets Of Rage του 2017 (Η.Π.Α. #16, Βρετανία #6, Αυστραλία #11, Γαλλία #16, Καναδάς #17, Γερμανία #14).   

{youtube}b8AV8_egMiU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured