Οι Atlantean Κodex και οι Άνθρωποι του Φεγγαριού

Ακούστε το καινούριο τους τραγούδι

news.team
news.team

Ξεκινώντας από το Vilseck της Βαυαρίας το 2005, οι Atlantean Codex πέτυχαν να γίνουν ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα στον επικό metal ήχο της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη σε δίσκους σαν το The Golden Bough (2010) και το The White Goddess του 2013, που τους έμπασε και στο #65 των γερμανικών charts.

Έκτοτε, τα 5 χρόνια αναμονής έπεσαν πολλά στους fans, τώρα όμως το γκρουπ πραγματοποιεί την επιστροφή του με το ολοκαίνουριο τραγούδι "People Of The Moon (Dawn Of Creation)": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Καλεσμένος στο τραγούδι είναι ο Jeff Black των Καναδών Gatekeeper, ο οποίος συνεισφέρει στα σόλο της κιθάρας. Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσε φέτος στον Χρυσόστομο Τσαπραΐλη, με αφορμή την έλευση της μπάντας του στο Up The Hammers Festival 2019.

Το "People Of The Moon (Dawn Of Creation)" είναι πρώτο δείγμα γραφής από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ The Course Of Empire, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Ván Records και την Cruz Del Sur Music.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top