Με 5 σερί σαιζόν από το 2013 ως σήμερα, η βρετανική τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders είναι από τις πιο συζητημένες μα και πετυχημένες της δεκαετίας. 

Ανάμεσα στους fans λογίζεται και ο Liam Gallagher, ο οποίος καμία σημασία δεν δίνει στα δημοσιεύματα γύρω από τη 10ετή επέτειο της διάλυσης των Oasis. Αντιθέτως μάλιστα, συνεχίζει ακάθεκτος το promo για τα νέα του σόλο σχέδια, τα οποία φέρνουν στο πλευρό του τον Anthony Byrne και τον Stephen Knight. Δύο δηλαδή από τους δημιουργούς του Peaky Blinders, οι οποίοι σκηνοθετούν τώρα το βιντεοκλίπ για το φρέσκο single "One Of Us": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "One Of Us" προλογίζει το καινούριο σόλο άλμπουμ Why Me? Why Not, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Στη δισκογραφία του Liam Gallagher θα διαδεχθεί το As You Were του 2017, που επιβεβαίωσε τη μεγάλη δημοτικότητα που εξακολουθεί να απολαμβάνει, φτάνοντας στο #1 της Βρετανίας και στο #30 των Η.Π.Α. Μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ

{youtube}V3mhhT3c7oY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured