news.team

Αν και δεν συμμεριζόμαστε όλοι εδώ στα Avopolis Headquarters τον ενθουσιασμό του συναδέλφου Δημήτρη Λιλή για το νέο άλμπουμ του Κολομβιανού σταρ του reggaeton ήχου J Balvin με τον Bad Bunny, συμφωνούμε στο ότι υπογραμμίζει εμφατικά ένα φαινόμενο με σημαντική απήχηση στη σύγχρονή μας Αμερική, κάτι που έδειξε άλλωστε και το #9 που έπιασε το Oasis στα εθνικά charts των Η.Π.Α. Στην Ευρώπη, βέβαια, κατάφερε να μπει μόνο στο top-20 της Ολλανδίας (#17), σημειώνοντας χαμηλές πτήσεις στις υπόλοιπες χώρες. Κάτι πάντως που δεν εμπόδισε τον J Balvin να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, ως headliner του Primer Festival 2019 (δείτε εδώ). 

Τώρα, το promo για το Oasis τονώνεται με ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ για το "Cuidao Por Ahí": το σκηνοθέτησε ο Colin Tilley και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το κλιπ έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς έχει γυριστεί φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο. Είναι δε αρκετά σουρεάλ -ξεκινά μάλιστα με ένα υδρόβιο τέρας, το οποίο απεικονίζεται να βγαίνει μέσα από τα αιγαιοπελαγίτικα νερά!

{youtube}zvAUZQxb0ME{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured