news.team

(Περίπου) 3 χρόνια έχουν να φανούν οι πάντα αγαπημένοι Pixies, από το άλμπουμ Head Carrier του 2016 (Η.Π.Α. #72, Βρετανία #7, Αυστραλία #23, Γαλλία #15, Γερμανία #32). 

Τώρα, όμως, βρίσκονται σε οδό επιστροφής. Και μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που βρήκε το πρώτο single "On Graveyard Hill", δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, ονόματι "Catfish Kate": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων που σκηνοθέτησαν γι' αυτό οι Neirin Best & Lianne Pierce.

Οι τελευταίοι ανήκουν στην ομάδα Krank!, η οποία δημιούργησε το κλιπ των Pixies με χειροποίητες και ψηφιακές τεχνικές animation (old school light box, painted animation, rotoscoping & digital compositing).

Το "Catfish Kate" προλογίζει τον νέο δίσκο Beneath The Eyrie, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από την Infectious, σε διεθνή διανομή BMG. 

«Να περιμένετε ότι θα μεταφερθείτε σε ένα μέρος όπου παρέα στην έμφυτη εκκεντρικότητα της μπάντας θα κάνουν ιστορίες με μάγισσες, ο Daniel Boone, απόκληροι και άλλοι ανάλογοι χαρακτήρες», δήλωσε το αμερικάνικο γκρουπ, περιγράφοντας το άλμπουμ που έρχεται.

Για τους die-hard fans, μάλιστα, προβλέπεται και έκδοση σε deluxe box set, όπου θα υπάρχουν διάφορα καλούδια ως extras.

{youtube}DzMff4KMf88{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured