news.team

Κάπου μεταξύ pop και rock, οι αδερφές Este, Danielle & Alana Haim από την Καλιφόρνια έχουν γνωρίσει κάμποση δημοσιότητα κατά την τρέχουσα δεκαετία, βλέποντας τα 2 μέχρι τώρα άλμπουμ τους να εισβάλλουν στο εθνικό top-10 των Η.Π.Α., αλλά και στις ψηλές θέσεις των βρετανικών charts.

Τελευταία τους μέχρι σήμερα παρουσία ήταν το Something To Tell You το 2017 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #2, Αυστραλία #4, Καναδάς #11, Γερμανία #44, Ελλάδα #61), αλλά τώρα φαίνεται να είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ που γύρισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson για το καινούριο τους τραγούδι "Summer Girl", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Ο Anderson έχει βρεθεί 8 φορές υποψήφιος για Όσκαρ, είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως σεναριογράφος. Και παρότι δεν έχει κερδίσει κανένα αγαλματάκι μέχρι στιγμής, οι ταινίες του (Magnolia, Boogie Nights, There Will Be Blood, Inherent Vice, Phantom Thread) κατάφεραν να γίνουν αρκετά γνωστές στο ευρύτερο κοινό.

Το "Summer Girl" είναι ένας ύμνος των Haim στο Λος Άντζελες -την ιδιαίτερη πατρίδα τους- και έχει ανάμεσα στους συμμετέχοντες τον διάσημο από τους Vampire Weekend Rostam Batmanglij, ο οποίος παίζει σαξόφωνο. Είναι δε προάγγελος του επόμενου δίσκου τους, για τον οποίον ωστόσο δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλες πληροφορίες.  

{youtube}ZjuA_o6Jzyo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured