Νέο βιντεοκλίπ από τον Ezra Furman

Δείτε το "I Wanna Be Your Girlfriend", από έναν επερχόμενο δίσκο γύρω από τη σύγκρουση Ισραηλινών και Παλαιστινίων

news.team
news.team

Μπορεί να μην ήρθε τελικά φέτος στην Ελλάδα ο Ezra Furman, καθώς ακυρώθηκε τελικά η εμφάνισή του στο Summer Nostos Festival 2019, ωστόσο οι μετοχές του όλο και ανεβαίνουν στο «χρηματιστήριο» του σύγχρονου indie ήχου.

O 23χρονος τραγουδοποιός από το Σικάγο πρωτοφάνηκε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ως μέλος των Harpoons, ήταν όμως το 2018 που έλαβε την προσοχή και την αμέριστη στήριξη του εναλλακτικού Τύπου, χάρη στο άλμπουμ Transangelic Exodus -το πρώτο του με τους Visions ως συνοδευτική μπάντα, το οποίο κατάφερε να τον στείλει στο #51 των βρετανικών charts. 

Τώρα, δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "I Wanna Be Your Girlfriend": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Alix Spence.

Το "I Wanna Be Your Girlfriend" προλογίζει το νέο άλμπουμ Twelve Nudes, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από τη Bella Union. 

«Είναι μια δουλειά που ασχολείται με την εβραϊκή μου ταυτότητα, τη σύγκρουση του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, αλλά και με τη σύγχρονη Αμερική, που ακροβατεί επικίνδυνα ανάμεσα σε έναν αρσενικό, λευκό σωβινισμό και στο όνειρο μιας παγκόσμιας ευκαιρίας», δήλωσε σχετικά ο Furman, «θα τον χαρακτήριζα ως τον punk δίσκο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares