Μπορεί να μην ήρθε τελικά φέτος στην Ελλάδα ο Ezra Furman, καθώς ακυρώθηκε τελικά η εμφάνισή του στο Summer Nostos Festival 2019, ωστόσο οι μετοχές του όλο και ανεβαίνουν στο «χρηματιστήριο» του σύγχρονου indie ήχου.

O 23χρονος τραγουδοποιός από το Σικάγο πρωτοφάνηκε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ως μέλος των Harpoons, ήταν όμως το 2018 που έλαβε την προσοχή και την αμέριστη στήριξη του εναλλακτικού Τύπου, χάρη στο άλμπουμ Transangelic Exodus -το πρώτο του με τους Visions ως συνοδευτική μπάντα, το οποίο κατάφερε να τον στείλει στο #51 των βρετανικών charts. 

Τώρα, δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "I Wanna Be Your Girlfriend": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Alix Spence.

Το "I Wanna Be Your Girlfriend" προλογίζει το νέο άλμπουμ Twelve Nudes, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από τη Bella Union. 

«Είναι μια δουλειά που ασχολείται με την εβραϊκή μου ταυτότητα, τη σύγκρουση του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, αλλά και με τη σύγχρονη Αμερική, που ακροβατεί επικίνδυνα ανάμεσα σε έναν αρσενικό, λευκό σωβινισμό και στο όνειρο μιας παγκόσμιας ευκαιρίας», δήλωσε σχετικά ο Furman, «θα τον χαρακτήριζα ως τον punk δίσκο μας».

{youtube}8e1h31hVGSw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured