news.team

Παρόλο που οι Motörhead έλαβαν τέλος τον Δεκέμβριο του 2015 με τον θάνατο του φυσικού τους ηγέτη Lemmy Kilmister, επιστρέφουν τώρα στο προσκήνιο με μια γιγάντια καμπάνια επανεκδόσεων, η οποία έχει στόχο να καλύψει ολόκληρη σχεδόν την καριέρα τους.

Για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν, η καμπάνια θα αφήσει έξω το επίσημο ντεμπούτο Motörhead του 1977 (Βρετανία #43) -ίσως γιατί υπήρξε ήδη μια περιποιημένη επανέκδοση από την Chiswick το 2017, στα 40 του χρόνια- αλλά και το On Parole (Βρετανία #65), που ηχογραφήθηκε μεν το 1976, μα εκδόθηκε το 1979, όταν το γκρουπ άρχισε να κάνει όνομα.

Η καμπάνια θα ξεκινήσει λοιπόν με το box set 1979, το οποίο θα φιλοξενήσει τους 2 δίσκους που έβγαλαν εκείνη τη χρονιά, δηλαδή το Overkill (Βρετανία #24) και το Bomber (Βρετανία #12). Ως promo, μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα αδημοσίευτο βιντεοκλίπ από το 1979, με το "Bomber" παιγμένο live, στο Le Mans της Γαλλίας: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Τα ορίτζιναλ άλμπουμ θα προσφερθούν στο κοινό σε διπλό CD ή τριπλό βινύλιο, με remastered ήχο και μπόλικα bonus tracks, κυρίως από live ηχογραφήσεις και demo της εποχής, που ως τώρα έχουν μείνει στα συρτάρια.

Μαζί τους, το κουτί θα περιλαμβάνει κι ένα βιβλίο γεμάτο με σπάνιες φωτογραφίες, κείμενα και συνεντεύξεις, ενώ θα υπάρχουν και σπέσιαλ memorabilia, όπως π.χ. κονκάρδες, σήματα και το επίσημο πρόγραμμα που συνόδευε την περιοδεία για το Bomber. 

Το box set θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από την BMG, δίνοντας κατόπιν τη σκυτάλη στο Ace Of Spades, για την ανάλογη συνέχεια. 

{youtube}yWIS3jTseOc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured