Στο "Self-Regulating System" της Pharmakon

Ακούστε ένα καινούριο κομμάτι

news.team
news.team

Κατά κόσμον Margaret Chardiet, η Pharmakon από τη Νέα Υόρκη μετρά φέτος 10 χρόνια καριέρας, στα οποία κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στο επίκαιρο noise και πειραματικό σκηνικό -χάρη κυρίως στο 3ο της άλμπουμ Bestial Burden πίσω στο 2014 (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Στυλιανός Τζιρίτας, πατώντας εδώ), το οποίο την έφερε και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στα πλαίσια του Plisskën Festival 2015.

Τελευταία μέχρι σήμερα δουλειά της ήταν το Contact του 2017, όμως πλέον υπάρχει κι ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Self-Regulating System", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Self-Regulating System" προλογίζει το νέο άλμπουμ Devour, που θα κυκλοφορήσει από τη Sacred Bones στις 30 Αυγούστου.

«Θα είναι ένας δίσκος που θα χρησιμοποιήσει τον αυτο-κανιβαλισμό ως αλληγορία για την αυτοκαταστροφική φύση του ανθρώπου», δήλωσε σχετικά η Pharmakon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares