Τον Ιούνιο του 2018, ο Καναδός Chris LaRocque φόρεσε το μπλουζάκι του Anthrax και, ως πιστός οπαδός των Slayer, πήγε να αποχαιρετήσει τους thrash metal θρύλους, οι οποίοι θα περνούσαν από το Τορόντο πλαισιωμένοι από τους Anthrax και τους Testament, στα πλαίσια της τελικής τους περιοδείας -αυτής που είδαμε κι εμείς το Σάββατο το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ (δείτε τι έγραψε η ανταποκρίτριά μας Χριστίνα Κουτρουλού, πατώντας εδώ).

Εκεί, λοιπόν, ο LaRocque ήπιε πολύ, με αποτέλεσμα το headbanging και το moshing του να γίνει κάπως επιθετικό για τους γύρω του. Τόσο, ώστε δεν άργησε να κληθεί η ασφάλεια, η οποία και τον πέταξε έξω με συνοπτικές διαδικασίες.

Καθώς όμως η σκηνή της μπύρας Budweiser όπου διεξαγόταν η συναυλία είχε στηθεί δίπλα στη λίμνη Οντάριο, ο LaRocque αποφάσισε να γυρίσει ...κολυμπώντας! «Δεν πήγαινα γρήγορα», δήλωσε αργότερα στον καναδικό Τύπο, «προσπαθούσα να μην τραβήξω την προσοχή». 

Ωστόσο τον είδε ο Scott Ian των Anthrax, ο οποίος τον φωτογράφησε και τον πόσταρε στο προσωπικό του Instagram, κάνοντάς τον παγκοσμίως διάσημο. 

Μαθαίνοντας έπειτα την ιστορία του, οι Slayer επικοινώνησαν μαζί του και του έκαναν δώρο εισιτήρια για να πάει να τους δει στο Λονδίνο. 

Τώρα, οι ιθύνοντες της Budweiser αποφάσισαν να τον απαθανατίσουν σε μια νέα συσκευασία της μπύρας, η οποία γιορτάζει τα 25 χρόνια της προαναφερόμενης μουσικής σκηνής στο Τορόντο. Ο LaRocque το ευχαριστήθηκε και πόσταρε σχετικά στο προφίλ του Facebook, αναρωτήθηκε όμως -με το δίκιο του, θα προσθέταμε εμείς- αν όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορεί να έχει και μερικές ...δωρεάν μπύρες!

{youtube}l-7rTBajoMo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured