news.team

Ράπερ, ηθοποιός και συγγραφέας, ο Lonnie Lynn από το Σικάγο έχτισε μια γερή φήμη στο αμερικάνικο underground ως Common στη δεκαετία του 1990, για να εκτοξευθεί στο mainstream της νέας χιλιετίας με το άλμπουμ του 2000 Like Water For Chocolate (Η.Π.Α. #16, Βρετανία #165, Καναδάς #24).

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη στην πιο λαμπερή όψη του χιπ χοπ, έστω κι αν το τελευταίο του μέχρι σήμερα άλμπουμ Black America Again (2016) έδειξε ότι έχουν πια περάσει οι μέρες που οι δίσκοι του είχαν βλέψεις για το νούμερο 1 των Η.Π.Α., περιοριζόμενο στο #25 -παρά τη σωρεία καλών κριτικών. 

Τώρα, ο Common βρίσκεται καθ' οδόν για την επιστροφή του. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι σε συνεργασία με τον Swizz Beatz, με τίτλο "Hercules": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Carrick Moore Gerety, βάζοντας τον Common να αποτρέπει μια ληστεία σε μαγαζί όπου ταμίας είναι ο ...Vince Staples!

To "Hercules" προλογίζει το νέο άλμπουμ Let Love, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από τη Loma Vista. 

«Είναι μια δουλειά εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφία μου Let Love Have The Last Word», δήλωσε ο ίδιος ο Common, «καθώς μου άνοιξε ένα μονοπάτι για να μπορέσω να γράψω για πράγματα για τα οποία στο παρελθόν δυσκολευόμουν. Με υποχρέωσε να σκάψω βαθύτερα». 

{youtube}Xkec88cDuls{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured