news.team

Με την απρόσμενη παγκόσμια επιτυχία του "I Follow Rivers" πίσω στο 2011, η Lykke Li έγινε ένα από τα γνωστότερα ονόματα του εναλλακτικού χώρου στο πλατύτερο κοινό. Ωστόσο στα κατοπινά της βήματα δεν μπόρεσε να χτίσει κάτι πάνω σε αυτήν την αναγνωρισιμότητα. Κι ενώ το περσινό της άλμπουμ So Sad So Sexy πιστοποίησε ότι για την πατρίδα Σουηδία είναι πλέον μία από τις αγαπημένες νέες stars (#10), το διεθνές της αποτύπωμα υποχώρησε σημαντικά (Η.Π.Α. #173, Βρετανία #73, Αυστραλία #78, Καναδάς #80, Γερμανία #78).

Παρά ταύτα, η Lykke Li συνεχίζει να κοιτάει μπροστά και αποφάσισε πρόσφατα να «πειράξει» μερικά τραγούδια από το So Sad So Sexy, καταθέτοντας νέα remixes, με καλεσμένους-έκπληξη να τη συνοδεύουν στα φωνητικά.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού "Two Nights" ονόματι "Two Nights part II", στην οποία τη συνδράμουν ο Skrillex και ο Ty Dolla $ign.

Το "Two Nights part II" προλογίζει το νέο ΕΡ της Lykke Li Still Sad, Still Sexy, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA στις 26 Ιουλίου, γεμάτο με remixes στο περσινό άλμπουμ.

{youtube}NdX0TFEF4Eg{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured