φωτογραφία: Jose Ramon Caamaño

Ευρύτερα γνωστός ως συνιδρυτής των Godflesh, αλλά και από τη δράση του με τους Jesu, o Justin Broadrick πρωτοσυνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του Kevin Martin το 1994, όταν ο τελευταίος είχε τους GOD. Οι δυο τους «κόλλησαν» και το 2000 έφτιαξαν το ολόδικό τους εγχείρημα Zonal, με το οποίο και κυκλοφόρησαν το The Quatermass Project, Volume 1.

Έκτοτε, ο Kevin Martin γνώρισε δόξες με τις δουλειές του ως The Bug και ο Broadrick έμεινε απασχολημένος με πλήθος πράγματα. Όμως το 2017 αναζωπύρωσαν τους Zonal. Και τώρα βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον 2ο τους κοινό δίσκο, 19 ολόκληρα χρόνια μετά τον προηγούμενο.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσαν στη δημοσιότητα δύο ολοκαίνουρια κομμάτια, τα "Cage Version" και "No Version": μπορείτε να τα ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Για την ώρα, τα "Cage Version" και "No Version" συγκροτούν ένα ψηφιακό ΕΡ ονόματι Zonal, που κυκλοφορεί στις ανάλογες πλατφόρμες από τη Relapse. Ενδέχεται όμως να είναι απαρχή για κάτι πιο ολοκληρωμένο εκ μέρους των Zonal. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured