Πολλά αυτιά στράφηκαν προς τη μουσική του 33χρονου Αμερικανού Brandon Paak Anderson κατά την τρέχουσα δεκαετία, όταν έβγαλε το 4ο του άλμπουμ Malibu (2016): πολλοί το θεώρησαν ως ορόσημο του σύγχρονου urban ήχου, ενώ του χάρισε και την πρώτη του μαζική επιτυχία, μπαίνοντας στο #79 των Η.Π.Α. και στο #92 της πάντα επιδραστικής για τα «μαύρα» πράγματα Γαλλίας.

Ωστόσο το περσινό Oxnard, αν και πούλησε πολύ (Η.Π.Α. #11, Βρετανία #42, Αυστραλία #20, Γαλλία #117, Καναδάς #16), θεωρήθηκε από ορισμένους σαφές βήμα προς τα πίσω -δείτε π.χ. τι έγραψε και στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ.

Ίσως γι' αυτό, ο Anderson .Paak βιάστηκε να επιστρέψει με κάτι φρέσκο, για να δοθεί γρήγορα μια συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο τραγούδι "King James".

Το "King James" προλογίζει έναν νέο δίσκο με τίτλο Ventura, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου από την Aftermath Entertainment και την 12 Tone Music.

Ventura, εντωμεταξύ, είναι η πόλη της Καλιφόρνια όπου μετακόμισε ο Anderson .Paak με την οικογένειά του, εγκαταλείποντας το Oxnard -όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

{youtube}8IDmv0MoxR8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured