news.team

Το φετινό άλμπουμ Tell Me How You Really Feel (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας με ένα κλικ εδώ) δεν επιβεβαίωσε για την Αυστραλέζα τραγουδοποιό Courtney Barnett όσα ειπώθηκαν για εκείνη πριν λίγα χρόνια, ωστόσο την απέδειξε ως υπολογίσιμη indie δύναμη, με αξιοσημείωτο γκελ στο διεθνές εναλλακτικό κοινό (Αυστραλία #2, Βρετανία #9, Η.Π.Α. #22).

Αν και μέχρι πρότινος η Barnett παρέμενε απασχολημένη με το promo του δίσκου, τώρα δίνει στη δημοσιότητα το "Small Talk", τραγούδι που δεν περιλήφθηκε σ' αυτόν: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ωστόσο το "Small Talk" δεν είναι ακριβώς φρέσκο, αφού προέρχεται βασικά από τα sessions του Tell Me How You Really Feel -έχασε όμως την πρόκριση στην τελική tracklist.

Τώρα, το δημοσιεύει στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια της δισκογραφικής της εταιρίας Mom + Pop, αλλά και ως επιπλέον promo για την τουρνέ της, η οποία συνεχίζεται στη βόρεια Αμερική μέχρι τα τέλη του μήνα -στη συνέχεια καταφτάνει στην Ευρώπη, αλλά πουθενά κοντά στην Ελλάδα.

{youtube}NScLDhSq5jA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured