Τελικά, οι φήμες που θεωρούνταν αποκυήματα φαντασίας των παλιών fans των Nirvana, βγήκαν αληθινές.

O headliner-έκπληξη του φετινού φεστιβάλ Cal Jam στο San Bernardino της Καλιφόρνια δεν ήταν τελικά άλλος από τους ...Nirvana, αφού ο Dave Grohl με τον Krist Novoselic και τον κιθαρίστα Pat Smear (που μετείχε στις τουρνέ των Nirvana το 1993-1994 ως συμπληρωματικός live μουσικός) ανασχημάτισαν το θρυλικό γκρουπ ειδικά για το Σαββατόβραδο παίζοντας μια σύντομη reunion setlist.

Μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν ο John McCauley, αλλά και η Joan Jett, ενώ ο έκπληκτος μα εκστασιασμένος κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει live τραγούδια σαν το "In Bloom", το "All Apologies", το "Breed", το "Scentless Apprentice" και φυσικά το "Smells Like Teen Spirit", το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Μετά την αυτοκτονία του Kurt Cobain το 1994 οι Grohl και Novoselic απέφυγαν τις κοινές εμφανίσεις, κατά την τρέχουσα όμως δεκαετία το έχουν κάνει αρκετές πλέον φορές, πάντα βέβαια για ειδικές περιστάσεις και πάντα με τον Smear να συνοδεύει ως κιθαρίστας. Μάλιστα, η reunion εμφάνιση του 2014 στο Saint Vitus της Νέας Υόρκης έχει φιλμαριστεί και επισήμως, ως τώρα όμως δεν έχει κυκλοφορήσει.

{youtube}GVuv-qln6ec{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured