Ανάμεσα σε όσα πρωταγωνιστούν στις YouTube τάσεις διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα, βρίσκεται το νέο τραγούδι της Lady Gaga "Shallow", το οποίο τη βρίσκει να κάνει ντουέτο με τον γνωστό ηθοποιό Bradley Cooper: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το τραγούδι έχει γραφτεί από την ίδια τη Lady Gaga, παρέα με τον Mark Ronson, τον Anthony Rossomando και τον Andrew Wyatt και αποτελεί πρώτη γεύση από το soundtrack του πολυαναμενόμενου κινηματογραφικού remake στην ταινία A Star Is Born, γνωστή στη χώρα μας με τον τίτλο Ένα Αστέρι Γεννιέται. Το soundtrack κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από την Interscope, ενώ σήμερα βγαίνει επίσης στα σινεμά και το φιλμ (δείτε την κριτική που έγραψε σε μας η Μαρίνα Τσικλητήρα με ένα κλικ εδώ).

Το A Star Is Born πρωτογυρίστηκε το 1937 σε σκηνοθεσία William A. Wellman και είχε ως πρωταγωνίστρια την Janet Gaynor, αστέρι του βωβού κινηματογράφου, σε δίδυμο με τον Fredric March του κλασικού Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931). Η ταινία ξαναγυρίστηκε το 1954 με την Judy Garland και τον James Mason, ενώ η αμέσως προηγούμενη γενιά την έμαθε μέσω ενός 3ου remake, με Barbra Streisand και Kris Kristofferson.

Στην Αμερική, το "Shallow" θεωρείται ήδη ισχυρή υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού στην επόμενη απονομή των ονομαστών κινηματογραφικών βραβείων.

{youtube}bo_efYhYU2A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured