news.team

20 χρόνια ζωής ετοιμάζονται να γιορτάσουν οι Mono, το γιαπωνέζικο συγκρότημα που μπόρεσε και μπήκε σφήνα στον αγγλοσαξονικό post-rock κόσμο, γνωρίζοντας ουκ ολίγες διακρίσεις στα '00s με δίσκους σαν το One Step More Αnd You Die (2002) ή το Hymn Τo Τhe Immortal Wind (2009). Παρεμπιμπτόντως, μάλιστα, το τελευταίο τους είχε φέρει τότε και στην Ελλάδα, για μια ωραία βραδιά, η οποία είχε ως support τους A Storm Of Light (δείτε τι είχαν γράψει σε μας ο Στυλιανός Τζιρίτας με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, εδώ).

Η βραδιά εκείνη μέλλει τώρα να επαναληφθεί, καθώς, 5 περίπου χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Αθήνα (2013), οι Mono επιστρέφουν για συναυλία στο Fuzz (Σάββατο 20 Οκτωβρίου) έχοντας και πάλι τους A Storm Of Light για συνοδούς, μαζί με τους Caldera.

Αυτήν τη φορά, αφορμή είναι το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν, ώστε να συμπέσει εορταστικά με την 20ετή τους επέτειο. Και ως πρώτο δείγμα γραφής έδωσαν στη δημοσιότητα το τραγούδι "After You Comes Τhe Flood": μπορείτε να το ακούσετε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}L3Plq_c77r0{/youtube}

Το "After You Comes Τhe Flood" προλογίζει τον νέο δίσκο Nowhere Now Here, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019, σε παραγωγή του Steve Albini, που είναι αφοσιωμένος fan.

Το τραγούδι, εντωμεταξύ, ενέπνευσε τον Julian Levy για μια μικρού μήκους ταινία (επίσης ονόματι After You Comes Τhe Flood), η οποία διηγείται μια ιστορία τρόμου και εκδίκησης στο νυχτερινό Τόκιο. Μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}Lm9Yqv3lJuE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured