Παρότι η k-pop είναι πια εδώ και χρόνια ορατή στις παρυφές της Δυτικής μουσικής βιομηχανίας, ελάχιστοι καλλιτέχνες της Δύσης έχουν πραγματική επαφή με το ιδίωμα. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η Grimes, η οποία έδειξε όχι μόνο την επαφή της, μα και την εξοικείωσή της με τη νοτιοκορεάτικη ποπ στο άλμπουμ του 2015 Art Angels (θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Άρης Καζακόπουλος γι' αυτό, εδώ): μια δουλειά που την έβγαλε από το μεταίχμιο μεταξύ mainstream και underground όπου βρισκόταν ως τότε, στέλνοντάς τη στο #36 των Η.Π.Α., στο #31 της Βρετανίας και στο #16 της πατρίδας της (Καναδάς).

Έκτοτε, δεν έχουμε ξανακούσει κάτι από την πλευρά της, πέρα από τη συμμετοχή της στο τελευταίο άλμπουμ της Janelle Monáe. Τώρα, επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο χάρη στο τραγούδι "love4eva", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Ωστόσο ούτε το "love4eva" προϊδεάζει για κάτι καινούριο από τη Grimes, αφού πρόκειται για guest συμμετοχή στο επικείμενο ΕΡ του νοτιοκορεάτικου girl group Loona Beauty & The Beast, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 από τη Blockberry Creative.

{youtube}tIWpr3tHzII{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured