news.team

Πάνε περίπου 3 χρόνια από την τελευταία δισκογραφική εμφάνιση των Νεοζηλανδών indie/psych revivals Unknown Mortal Orchestra, οι οποίοι με το Multi-Love του 2015 σημείωσαν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους στην πατρίδα (#14), μπήκαν επιτέλους -για πρώτη φορά- στα αυστραλιανά charts (#45) και κέρδισαν αισθητά κοινό σε Βρετανία (#44), αλλά και Η.Π.Α. (#98).

Η συνέχεια έχει λοιπόν καθοριστική σημασία και τώρα φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να την ακούσουμε. Αυτές λοιπόν τις μέρες το γκρουπ έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Not Ιn Love We’re Just High", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Not Ιn Love We’re Just High" προλογίζει το νέο άλμπουμ Sex & Food, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Jagjaguwar στις 6 Απριλίου.

Όσο για το κομμάτι, η μπάντα λέει ότι μιλά για ένα ζευγάρι που συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ερωτευμένο, μα προσπαθεί απλά να «ανέβει», χρησιμοποιώντας ναρκωτικά -μια συνειδητοποίηση επιφανειακά λυπητερή, μα στην πραγματικότητα απελευθερωτική.

{youtube}uY82vChor2A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured