Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ξεκινούσε για τα καλά η electronica περιπέτεια στη Βρετανία, ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που έβγαλε η Warp ήταν και ο George Evelyn από το Leeds, ο οποίος δισκογραφούσε με το ψευδώνυμο Nightmares On Wax.

Οι δουλειές του ποτέ δεν ξεπέρασαν τα σύνορα του underground (μεγαλύτερή του επιτυχία είναι το #47 που έπιασε στη Βρετανία το 4ο του άλμπουμ Mind Elevation το 2002), ωστόσο τόσο το ντεμπούτο A Word Οf Science: The First Αnd Final Chapter (1991), όσο και το Smokers Delight (1995) χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στους φίλους των ηλεκτρονικών ήχων.

Ο Evelyn είχε να φανεί 4 χρόνια στο προσκήνιο, αλλά πρόσφατα έδωσε ξανά σημεία ζωής με νέο Nightmares On Wax κομμάτι ονόματι "Back To Nature" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι είναι συνεργασία με τους Mozez & Allan Kingdom που ακούγονται στα φωνητικά και «προλογίζει» το ολοκαίνουριο άλμπουμ Shape The Future, το οποίο ανακοινώθηκε από τη Warp για τις 26 Ιανουαρίου 2018.

{youtube}DQJG4hKkX0c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured